Η Εταιρεία μας

Αρχική  >  Η Εταιρεία Μας

A A+ MailΗ KANAKIS BUSINESS SOLUTIONS Ε.Π.Ε. είναι μια καθιερωμένη εταιρία Οικονομολόγων - Λογιστών με έδρα την Αθήνα που ιδρύθηκε το 1999 και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα Οικονομικών, Λογιστικών και Φορολογικών Υπηρεσιών ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της.

Η πολιτική μας στην KANAKIS BS είναι να παρέχουμε υψηλή ποιότητα με αξιοπιστία και με εξειδικευμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Κάθε επιχείρηση, αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, και χρειάζεται πρόσβαση σε μια πλειάδα εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών συμβουλών και υπηρεσιών. Στην KANAKIS BS δεσμευόμαστε να παρέχουμε έγκυρη, επαγγελματική και έγκαιρη εξυπηρέτηση.Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣΗ ΚANAKIS BS προσφέρει μια εντελώς καινούργια προσέγγιση στη χρηματοοικονομική διαχείριση.

Δεν πιστεύει ότι αρκεί απλά να προσφέρει τις παραδοσιακές λογιστικές υπηρεσίες όπως η τήρηση βιβλίων, ο έλεγχος και η φορολογική συμμόρφωση. Επιπλέον φιλοδοξεί μέσω τακτικής προσωπικής επαφής και μιας στενής σχέσης εργασίας να μάθει καλά την επιχείρησή σας έτσι ώστε να μπορείτε να επωφελείστε με τον καλύτερο τρόπο από τη χρηματοοικονομική εξειδίκευση της.

Στην σημερινή εποχή, όπου οι συνθήκες διαβίωσης έχουν δυσκολέψει, καμία επιχείρηση δεν μπορεί να επιβιώσει, πόσο μάλλον να αναπτυχθεί, χωρίς να έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένες συμβουλές και πληροφορίες σε μια σειρά χρηματοοικονομικών θεμάτων.

Η μεγάλη εμπειρία της, που αποκτήθηκε από τη συνεργασία με εταιρίες σε ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων, σημαίνει ότι μπορεί να έχει μια εμπεριστατωμένη άποψη για την επιχείρησή σας και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση στο χρηματοοικονομικό ορίζοντα.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σπάνια μπορούν να δικαιολογήσουν το κόστος της εσωτερικής χρηματοοικονομικής διαχείρισης. Η προσωπική εξυπηρέτηση, η οποία θα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται στις δικές σας απαιτήσεις, σημαίνει ότι η επιχείρηση σας θα ωφεληθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.